Segueix-nos

Hoquei patins

Enric Batlle i Albert Briva, decebuts amb faccions concretes de dins del Patí Vilanova

Lucas Sorio, nomenat nou coordinador del club

Briva i Batlle dialoguen a la mitja part d'un partit d'aquesta temporada del Patí femení // G.M.CH.

Enric Batlle i Albert Briva han anat junts durant tota la temporada amb el primer equip femení del Patí Vilanova i marxen plegats per haver-se trobat pals a les rodes de faccions concretes de dins del club, no pas de la junta, segons afirmen.

“A Vilanova m’he trobat com a casa. He estat de meravella amb Pau Viadel, Toni Ramírez i totes les jugadores, però s’han produït un seguit de situacions generades per gent vinculada al Patí que no tenim ganes de continuar aguantant”, apunta Enric Batlle, entrenador de l’equip femení fins al final de la temporada.

“No marxem ni per les noies ni pel projecte, però sí que hi ha una tendència dins del club que s’ha d’erradicar. No és un tema de la junta. El discurs de determinades famílies cala molt al pavelló. Esperem que la nostra marxa sigui un punt d’inflexió. A Vilanova costa treballar”, continua Albert Briva, ajudant de Batlle i coordinador del club fins a la conclusió del curs.

Briva ja té substitut en la coordinació del Patí Vilanova. Es tracta de Lucas Sorio, que aquesta temporada ja ha treballat amb els equips Júnior, de Segona Catalana i de Primera Catalana del Patí Vilanova.

Sorio havia exercit de coordinador al Patí Vilafranca i ja va estar al Vilanova anys enrere. També té experiència a l’estranger en l’hoquei formatiu, ja que va estar treballant a Israel. El club va fer públic el seu nomenament ahir a la nit.

Roger Amores, baixa en el primer equip masculí
Roger Amores és baixa en el primer equip del Patí Vilanova. El jugador ja no va viatjar dissabte a Malgrat en l’anada de l’eliminatòria pel novè i desè lloc de la Nacional Catalana. Les seves aparicions en l’equip de Jordi Costa havien estat intermitents, amb partits sense minuts, i en el compromís decisiu per la permanència contra el Ripoll no ho va pair. 

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins