Segueix-nos

Hoquei patins

“Ens estem preparant mentalment per tornar a competir a l’OK Lliga”

Maria Córdoba continua liderant un Patí Vilanova femení molt jove

Maria Córdoba, amb la bola al pavelló de Les Casernes // G.M.CH.

Maria Córdoba és la capitana del Patí Vilanova femení. Ha passat més d’una dècada des que va arribar a Les Casernes i va formar part de l’equip que el març de l’any 2018 va guanyar la segona Copa de la Reina del club, amb gol inclòs en la gran final.

Fa poc més de tres anys d’aquell èxit, però el Patí ha canviat radicalment. Les Cate Ortega, Daiana Silva, Pati Miret, Maria Figuerola i companyia, una plantilla de luxe, han deixat pas a un grup de jugadores molt joves que tornaran a lluitar per mantenir-se a l’OK Lliga.

Maria Córdoba intentarà transmetre la seva experiència al grup una temporada més. Només té 24 anys, però juntament amb Laura Manzanares, és una de les ‘veteranes’.


“Ens estem preparant mentalment per tornar a competir a l’OK Lliga. Quan vam baixar i tampoc no vam poder pujar amb l’equip de Nacional Catalana, no ens esperàvem tornar a jugar a la màxima categoria aquesta temporada. No hi comptàvem, la veritat”, admet.

“Ens havíem mentalitzat a lluitar per l’ascens per tornar a la millor lliga del món, però des que vam saber que, finalment, jugaríem a l’OK Lliga, hem hagut de tornar a canviar el xip. Sabem que ens tocarà tornar a patir per mantenir-nos. Seguim sent un equip molt jove”, continua.


Llegeix també:
El Patí Vilanova femení, finalment, continuarà jugant a l’OK Lliga


Maria Córdoba assumeix el repte amb il·lusió per treure’s el regust amarg del curs passat. “Va ser molt injust. És cert que vam perdre partits que hauríem d’haver guanyat, però en una lliga corrent, sense tants descensos, ens hauríem mantingut”, afirma.

De moment, la capitana i les seves companyes juguen amb el Patí B en la Nacional Catalana per agafar ritme de cara a l’OK Lliga, que no arrenca fins al 6 de novembre. “És una bona manera de sumar minuts i d’acoblar-nos amb la Maya, l’únic fitxatge que ha arribat”, conclou la capitana.

Derrota del Patí B a Vila-sana
El Patí Vilanova femení B va perdre diumenge a la pista del Vila-sana B per 3-1 en la segona jornada del grup B de la Nacional Catalana. Les de la capital del Garraf no van poder donar continuïtat al triomf contra l’Igualada del primer cap de setmana de competició. Aïna Martínez va fer l’únic gol del Patí a terres lleidatanes.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins