Search
Close this search box.

Equipacions.club abastirà Lazz Sports, especialistes en tecnificació a Canyelles

La distribuïdora vilanovina equiparà més de 150 nens i nenes

L'acord es va tancar ahir // EQUIPACIONS.CLUB

Equipacions.club, distribuïdora vilanovina, vestirà l’estiu que ve amb indumentària de la marca Puma els participants i l’staff tècnic d’Elit Lazz Sports, especialistes en tecnificació de futbol a Canyelles.

L’acord entre ambdues parts va quedar segellat ahir. Hi van ser presents Manel Rodríguez, com a representant d’Equipacions.club, i David Oertli, Josu Imanol i Carles Martínez, personal d’Elit Lazz Sports.

Amb aquest acord, Equipacions.club nodrirà els més de 150 jugadors i jugadores de les comarques del Garraf, l’Alt i Baix Penedès, l’Anoia, el Baix Llobregat i Tarragona que passen per les instal·lacions municipals de Canyelles durant l’estiu. Els servirà tota la indumentària d’entrenament de jugadors, porters i entrenadors.

La proposta de tecnificació d’Elit Lazz Sports a Canyelles va arrencar l’estiu passat en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi i el club local, la UE Canyelles.

L’objectiu és oferir a jugadors i jugadores del Garraf, Penedès i rodalia una formació complementària de la dels clubs d’origen.

 

Comparteix la notícia