Search
Close this search box.

Eric González firma el debut somiat amb la samarreta del Vilanova

El mitjapunta s'estrena amb un golàs i amb victòria

Eric González, a la mitja part, abans de debutar al camp del Santboià // G.M.CH.

“La veritat és que no puc demanar més”. La frase és d’Eric González, l’últim fitxatge del Vilanova.

Dimarts passat començava a entrenar-se a l’Alumnes Obrers, divendres entrava a la llista de convocats i diumenge debutava. Ho va fer marcant un golàs en la important victòria de l’equip (1-3) al camp del Santboià. Ni el club n’havia anunciat el fitxatge. ElPrimer.cat va informar-ne en la prèvia del partit.

El tècnic Agus va donar entrada a Eric González després del descans, juntament amb el central Iván Torres. Tots dos van estar exercitant-se durant tota la mitja part. Va situar-se com a interior amb llibertat per arribar a l’àrea, com li agrada, i va contribuir en el canvi de cara del Vilanova, que va recuperar el dinamisme al mig camp.

El moment àlgid del debut d’Eric González com a blanc-i-blau va arribar al minut 64, quan va marcar l’1-2, que confirmava la remuntada de l’equip. Edgar Doblas va habilitar-lo de taló i ell va superar Rafa Leva amb un toc subtil.

“Amb l’Edgar havia coincidit a l’Igualada i ens entenem. Quan vaig tirar la diagonal ja m’havia passat la pilota abans que la hi demanés. El porter va tapar bé i vaig optar per picar-li la pilota”, rememora. Va ser un gol de traca i mocador per l’elaboració i la definició.

El Vilanova encarrilava un triomf que confirmava el seu lideratge al subgrup 2A de Primera Catalana. “Ens vam saber sobreposar al gol inicial del Santboià i això diu molt d’un equip”, apunta el nou jugador blanc-i-blau.

Eric González, mitjapunta esquerrà de Sant Sadurní d’Anoia, té 29 anys i prové de l’Igualada. En l’equip de Les Comes havia perdut protagonisme des que van canviar d’entrenador i va buscar una sortida.

A l’Alumnes Obrers li van obrir les portes de bat a bat davant les importants baixes de Codina i Totti al mig camp. El tècnic Agus ja l’havia volgut fitxar l’estiu de 2019. “Sí, vaig estar a punt de firmar aleshores, però vaig acabar triant l’Igualada per la possibilitat de jugar a Tercera”, explica el jugador.

Ara Eric González aspira a lluitar per l’ascens amb el Vilanova. “L’equip està invicte i anem líders, així que la dinàmica és immillorable. Hem de seguir treballant per culminar la feina al final de temporada”, afirma. D’experiència de jugar a Tercera en té amb el Vilafranca, el Castelldefels i l’Igualada.

Comparteix la notícia