,

Erik Vizcarro, del Dojo Castañeda, plata sub-21 al Campionat d’Espanya

Competia en la categoria de kumite de menys 84 quilos

Erik Vizcarro, amb guantellets vermells, durant la final // FEDERACIÓ ESPANYOLA KARATE

Erik Vizcarro, karateka tarragoní del Dojo Castañeda de Vilanova i la Geltrú, va penjar-se ahir la medalla de plata al Campionat d’Espanya de l’especialitat en la categoria sub-21 de kumite de menys 84 quilos.

La prova es va disputar a Màlaga, al Poliesportiu Ciudad Jardín. Durant tota la competició es van seguir els protocols sanitaris anti Covid-19, amb l’ús de mascaretes, fins i tot, durant els combats.

Tot i ser el seu primer any en la categoria, Erik Vizcarro va competir de meravella. En la final va perdre davant Rafael Ibáñez, karateka de La Rioja que competeix amb la Federació Basca, triple campió estatal i internacional absolut sènior.

Ibáñez compleix el tercer any com a sub-21, però Erik Vizcarro va estar dins del combat fins que no va cedir el primer punt. A partir d’aquest moment, el karateka de La Rioja va ser superior.

Erik Vizcarro ho va intentar, però va acabar caient per 2-0. En les anteriors rondes s’havia desfet d’un adversari de Castella La Manxa (3-1) i d’un altre d’Andalusia (1-0 en l’últim segon en un duel molt defensiu). El tarragoní del Dojo Casteñeda va partir com a cap de sèrie.

La propera cita per a Erik Vizcarro serà la Final de la Lliga Nacional, prevista per als dies 12 i 13 de desembre. Segurament, es tornarà a veure les cares amb Rafael Ibáñez.