Segueix-nos

Karate

Erik Vizcarro, del Dojo Castañeda, s’endú dos bronzes en la Lliga Nacional

Disputa la fase final absoluta i sub-21 de kumite de -84 quilos

Erik Vizcarro, al podi // RFEK

El tarragoní Erik Vizcarro, karateka del Dojo Castañeda de Vilanova i la Geltrú, va tornar de la fase final de la Lliga Nacional de l’especialitat amb dues medalles de bronze. La cita va ser durant el cap de setmana a Màlaga.

Erik Vizcarro va pujar al tercer calaix del podi tant en la categoria sub-21 com en l’absoluta de -84 quilos. Aquesta fase final de la Lliga Nacional reunia els vuit millors competidors de cada categoria en la competició durant tot l’any.

El karateka del Dojo Castañeda va entrar en escena dissabte al matí amb el torneig sub-21. Erik Vizcarro va guanyar dos combats per plantar-se a semifinals, on va perdre per un ajustat 1-0 contra un rival de la Federació Manxega, a qui els jutges van atorgar el punt decisiu després d’un equilibrat xoc de punys. Finalment, el tarragoní va ser bronze.Erik
Vizcarro va tornar a saltar al tatami dissabte a la tarda en la categoria sènior. Va passar a semifinals com a segon de grup després de guanyar un combat i de perdre un altre. Aleshores va topar de nou amb Rafael Ibáñez, el karateka de la Rioja que competeix per a la Federació Basca, contra el qual s’havia enfrontat setmanes enrere en la final del Campionat d’Espanya sub-21.

Va guanyar altre cop (1-0) Ibáñez, que s’acabaria proclamant campió. Erik Vizcarro, com en la categoria sub-21, també va acabar sent tercer.

La propera cita per al karateka del Dojo Castañeda serà a finals de gener a Guadalajara en els Campionats d’Espanya sènior.

PUBLICITAT

Més a Karate