Search
Close this search box.
,

Es compleixen 14 anys de la Copa CERS guanyada pel Club Patí Vilanova

Els verds van tocar el cel el 18 de març de 2007 al pavelló nou

El Patí Vilanova celebra el títol // CARLES CASTRO

La data del 18 de març de 2007 estarà brodada amb lletres d’or per sempre en la història del Club Patí Vilanova. Avui fa 14 anys que l’equip es va proclamar campió de la Copa CERS en un Poliesportiu del Garraf ple fins a la bandera.

Els de la capital del Garraf, entrenats aleshores per Alberto Mazón, van alçar la copa després d’imposar-se al Candelária portuguès per 4-2 en la tornada de la gran final. Els verds havien aconseguit un positiu empat a un a les Açores en l’anada gràcies a un gol de David Ros.

Ja al Poliesportiu del Garraf, on es va traslladar la tornada per poder encabir més aficionats, Santi Julivert va estrenar el marcador per al Patí al minut quatre.

El Candelária va empatar a través de Cándido Oliveira i va fer entrar dubtes al conjunt verd, però abans del descans David Ros, a la mitja volta, va posar el Vilanova altre cop per davant. El mateix Ros va repetir amb el 3-1 en un contracop al minut 41.


El Patí va celebrar quatre gols en un pavelló ple // CARLES CASTRO

El deliri al pavelló era total. Del Amor es va afegir a la festa amb el 4-1 i, amb el títol a la butxaca, Cándido Oliveira va anotar el seu segon gol per deixar el 4-2 definitiu.

Amb la victòria l’eufòria es va desfermar entre l’equip i l’afició. El triomf serà recordat per sempre. Els festejos a la pista i als vestidors van continuar amb un sopar de celebració.

Comparteix la notícia