Search
Close this search box.
,

Es compleixen 17 anys del 6-1 del Vilanova a l’Onda del playoff d’ascens a Segona B

Els blaus van marcar cinc gols en el primer quart d'hora

L'onze inicial del Vilanova d'aquella tarda // CASAS

Tal dia com avui de l’any 2003 el Vilanova va golejar l’Onda per 6-1 en la segona jornada de la lligueta d’ascens a Segona B de la temporada 2002/2003. Va ser una autèntica exhibició de futbol al vell Municipal de terra de la capital del Garraf. Els blaus van marcar cinc gols en els primers 15 minuts. Molts seguidors s’ho van perdre per les cues que hi havia a les taquilles per accedir al camp, que es va omplir fins a la bandera.

L’Onda va patir un atac de pànic davant les prestacions de l’equip aleshores entrenat per Manel Moya. Moisés va inaugurar el marcador i Juanje, Luismi (2), que va substituir un Moisés lesionat just després del primer gol, i David Ávila van col·laborar en dibuixar la ‘maneta’ al minut 15. Triguero no va marcar, però va ser un punyal per la banda esquerra i va fer tres assistències. També va brillar Puado, que va vorejar a la perfecció. L’equip, en general, va brodar el futbol, com reconeixia el tècnic Manel Moya al final del partit. L’Onda va marcar l’1-5 al minut 21 i David Ávila va certificar el 6-1 final al 62.

El tècnic de l’Onda no s’ho creia. “Jugaríem 10 vegades contra el Barça i el Madrid i no ens farien cinc gols en tan poc temps”, va dir. “Mai no havíem vist una cosa així”, reconeixien alguns dels protagonistes del Vilanova d’aquella tarda històrica. Durant els primers 15 minuts els aficionats blaus van estar més estona celebrant les excel·lències dels seus futbolistes que no pas acomodats a les seves localitats. La tarda de l’1 de juny de 2003 serà recordada per sempre en la història del Vilanova i dels playoff d’ascens a Segona B.

Comparteix la notícia