Search
Close this search box.
,

Es treballa en la suspensió de l’esport no professional durant dos caps de setmana

La mesura es confirmarà demà, segons la UFEC
LUIS FERNANDEZ

El Vilanova seria un dels afectats si es para la competició // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

L’empitjorament de les dades de la pandèmia farà que, segurament, les competicions d’àmbit català s’aturin el cap de setmana que ve i el següent. Això afectaria molts equips del Garraf.

Així ho confirmarà demà el PROCICAT com a mesura dins les restriccions severes que prepara el govern català per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies, segons avança la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) en un comunicat al seu web.

En aquest mateix sentit, s’ha pronunciat el programa ‘Tot Costa’, de Catalunya Ràdio, a través de les xarxes socials. La Generalitat treballa en la suspensió de totes les competicions esportives no professionals (esport territorial i base) durant els pròxims 15 dies. La mesura la confirmarà, probablement demà, el PROCICAT, es pot llegir al seu perfil de Twitter.

Les mesures, segons la UFEC, entrarien en vigor abans del cap de setmana, però les federacions catalanes ja assumeixen el seu compromís de reduir les competicions per contribuir a aturar la mobilitat durant els caps de setmana a tot Catalunya.

Aquesta decisió, que encara haurà de validar un jutjat, no afectaria els entrenaments, ni els usuaris de les instal·lacions esportives ni dels gimnasos, i farà posposar competicions federades, escolars o privades de qualsevol categoria en l’àmbit català.

Segons la mateixa UFEC, les mesures no afectaran l’esport professional ni les competicions dins el calendari estatal o internacional. Les federacions esportives catalanes demanen que l’aturada sigui només de dos caps de setmana, tal com s’ha plantejat.

Comparteix la notícia