,

Èxit del Club Gimnàstica Vilanova en Via Olímpica al Campionat d’Espanya

Les de la capital del Garraf obtenen 11 podis

Les gimnastes, amb Lídia Castillejo // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va aconseguir 11 podis en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina. La prova es va celebrar del 20 al 23 de juliol al Navarra Arena de Pamplona.

El club de la capital del Garraf hi va concórrer amb sis gimnastes de diferents nivells en categories Via Olímpica, totes elles entrenades per Lídia Castillejo.

Va destacar Nerea Sampietro en Via Olímpica 3 tot proclamant-se campiona estatal absoluta amb un títol en salt i barra i una plata en paral·leles i terra, obtenint així medalla en totes les classificacions.

També en Via Olímpica 3, Carlota Moreno va ser tercera de la general i campiona en terra.

Greta Jasanada, per la seva part, va debutar en Via Olímpica, tot obtenint una merescuda novena posició de la general. La seva millor nota en la classificació per aparells va atorgar-li el sisè lloc en terra.

La suma de les puntuacions de les tres gimnastes les va coronar campiones d’Espanya 2022 en la classificació per equips i clubs en Via Olímpica 3.

En Via Olímpica 1 Ona Pons va fer el seu debut assolint una excel·lent cinquena posició de la general absoluta amb un sisè lloc en terra i una setena plaça en salt.

En Via Olímpica 2 Gala Martínez va finalitzar tercera d’Espanya sent subcampiona en paral·leles i tercera en terra.

Per últim, en Via Olímpica 4 Diana Ruiz va acabar setena de la general i cinquena i sisena en salt i paral·leles, respectivament.