Search
Close this search box.
,

Fem Bike i l’Ajuntament de Vilanova proposen una ruta solidària aquest desembre

Es pot fer en bici, corrent o a peu en benefici de l'Economat

Fem Bike Garraf va néixer per donar visibilitat al ciclisme femení // INSTAGRAM FEMBIKE_GARRAF

Avancem fent km. Aquest és el nom que el col·lectiu de dones Fem Bike Garraf i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han posat a una ruta solidària destinada a recaptar fons per a l’Economat de Vilanova. Es pot fer a peu, corrent o en bicicleta, sigui de muntanya o de carretera, entre el 14 i el 21 de desembre.

Les inscripcions es poden formalitzar a la web municipal: www.vilanova.cat/esports/. L’aportació mínima és de dos euros. Les rutes i els temps quedaran enregistrats a la plataforma Strava.

Es poden recórrer diverses distàncies, segons l’especialitat: senderisme (3 quilòmetres), running (5, 10 o 20 quilòmetres), Bicicleta de carretera (50 o 100 quilòmetres) i BTT (25 o 50 quilòmetres).

Les persones inscrites obtindran un dorsal de participació i entraran a formar part d’un sorteig de diversos regals, aportats per entitats i establiments col·laboradors d’aquesta iniciativa.

Què és Fem Bike Garraf?

Fem Bike Garraf és una comunitat ciclista liderada per 12 vilanovines afeccionades al ciclisme. Neix amb la voluntat de crear un espai esportiu femení en aquelles disciplines més masculinitzades. El grup organitza durant l’any diferents activitats i trobades, sota el paraigua del projecte Womeninbike de la Federació Espanyola de Ciclisme i Movistar, en col·laboració amb altres federacions.

Dins els seus objectius, hi ha el foment de la pràctica del ciclisme entre les dones, en l’àmbit recreatiu, esportiu o competitiu, creant i donant visibilitat a la comunitat femenina ciclista a la comarca del Garraf. També es treballa aspectes com l’autonomia, la seguretat i la confiança de les dones en la pràctica esportiva, i la transmissió de coneixements, habilitats i recursos, a través de tallers de mecànica, nutrició o orientació, entre d’altres.

Actualment, formen part d’aquesta comunitat ciclista al voltant de 140 dones de la comarca.

Comparteix la notícia