,

Festival del Sènior masculí del Ribes, nou líder al grup B de Segona Catalana

També s'exhibeix el Sènior femení ribetà, que passa per sobre del Sant Vicenç

El Ribes va fer un gran partit // JOSÉ MARÍA BÁÑEZ

El Sènior masculí de l’Handbol Ribes va superar dissabte el Sant Quirze B per 42-23 i és el nou líder al grup B de Segona Catalana. L’ambient a la grada va ser esplèndid.

Els vermells van començar el partit amb molta determinació. Un parcial inicial de 6-0 confirmava les bones sensacions. El Ribes rutllava en atac i en defensa contra un rival poc efectiu en les arribades.

La primera meitat va acabar amb un marcador de 19-10. Els locals s’estaven mostrant molt superiors.

No va canviar el decorat a la represa. El Ribes va continuar anotant i defensant amb consistència. El festival dels vermells no donava opcions al Sant Quirze B.

El que passava a la pista es va plasmar en el marcador fins al clar 42-23 definitiu. Per al Ribes va brillar Toni López, autor d’11 dianes.

També està al capdavant de la taula el Sènior femení del Ribes, que també dissabte va doblegar el Sant Vicenç per 35-23. Les vermelles es van prendre la revenja de la derrota del partit de la primera volta (27-21).

La resistència del Sant Vicenç va durar fins a un 6-7 al minut 10. En els tres minuts següents, l’equip de Gabi Daza i Miguel Moragas va augmentar la diferència fins als quatre gols: 10-6.

El Ribes ja no va deixar de comandar el matx. Al descans dominava per 18-11.

Van funcionar bé els atacs ribetans pels extrems i els gols d’Elena Custodio i la China Sánchez (molts d’ells espectaculars) van ser molt aplaudits per la graderia.

També va rendir a un gran nivell la portera Roser González, que va tenir un 42% d’efectivitat en les seves intervencions. En els últims 10 minuts va entrar Francesca Aguilar i només va encaixar dos gols (cinc parades). Anna Hernández va ser la màxima anotadora amb 13 dianes, sis de penal.

La segona part del Ribes va ser continuar sent esplèndida fins al 35-23 definitiu.

[su_box title=”L’Handbol Ribes presenta els seus 32 equips”]Abans dels partits dels dos Sèniors es va fer la presentació dels 32 equips (400 esportistes i una trentena d’entrenadors i delegats) del Club Handbol Ribes per a la temporada 2022/2023. Els diferents conjunts van desfilar per la pista davant una graderia plena de gom a gom. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido; del president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort; de regidors de l’Ajuntament; dels representants dels espònsors principals del club. i de membres de la junta del Ribes. L’alcaldessa va donar la bona notícia que durant l’any 2023 s’instal·laran graderies en el nou pavelló (pista coberta).