Search
Close this search box.
,

Fins a 24 representants del Club Gimnàstica Vilanova, al Campionat de Catalunya

Són gimnastes de categories Escolars i Base

Les gimnastes i les entrenadores del Club Gimnàstica Vilanova // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica tindrà fins a 24 gimnastes de categories Escolars i Base al Campionat de Catalunya 2022, que se celebrarà a Esplugues de Llobregat els dies 18 i 19 de juny.

Aquest èxit és el resultat de l’esforç i la constància de les gimnastes i l’equip tècnic de Gimnàstica Artística Femenina, format per Judit Olià, Encarni Adsuar, Lídia Castillejo i Nàdia López.

En les categories Escolars estaran en el Campionat de Catalunya, Alba Romera (B4G), Alba Almirall, Laia G. i Nahia Miret (C4G); Adriana Genís, Berta Figuerola i Olalla Gutiérrez (D4P), i Íngrid Pecellín (E4G).


En les categories Base les classificades són Neus Massana i June Mejías (B1P); Ona Pons i Adele Velo (B2P), Noa Rosalén i Queralt Carmona (B3P); Júlia Horta i Cloe Lirola (B3M); Rita Caballero (B4P), Kate Serrano, Alba González i Greta Jasanada (B5P); Maria Moreno i Ariadna Pellicer (B5G), i Aina Ballester i Natasha Craven (B6G).

Encara queda pendent la classificació dels gimnastes de Gimnàstica Artística Masculina i de Via Olímpica, que competirien al Campionat de Catalunya 2022 el 9 de juliol a Vic.

Comparteix la notícia