Segueix-nos

Futbol

Front comú dels clubs del Garraf per demanar la restitució de Manel Duran

Volen explicacions pel seu cessament com a delegat de la Federació

Manel Duran, amb la pilota oficial de la present temporada // FCF

La totalitat dels clubs del Garraf han fet un front comú per demanar la restitució de Manel Duran com a delegat de la Federació Catalana de Futbol al Penedès i al Garraf.

Fins a 54 entitats de les dues comarques donen suport a Duran en una carta enviada a Joan Soteras, president de la Federació. En el text lamenten haver-se assabentat per sorpresa i pels mitjans de comunicació de la voluntat de Soteras de destituir el directiu penedesenc.

Els clubs destaquen la feina que ha fet Duran durant els darrers 10 anys i expressen el total suport al nostre delegat federatiu. També demanen els motius pels quals es va cessar el penedesenc i que sigui restituït immediatament el càrrec.

A més, manifesten el rebuig al fet que no hagués estat autoritzada la presència de Duran en la reunió de delegats del 27 de gener, quan encara no ha estat ratificat per junta el seu cessament. Ho troben una manca de respecte envers les entitats que representa el penedesenc.

Les entitats conclouen la carta comunicant a Soteras que no entenen la decisió de prescindir de Duran i destaquen que no volen quedar-se sense representant en aquests difícils moments, tant econòmicament com sanitàriament parlant.

Fonts d’aquests 54 clubs remarquen la labor de Duran a elPrimer.cat.: “A banda de veure’l sovint pels camps del Garraf i del Penedès és una persona que sempre ens ha atès quan hem necessitat alguna cosa o hem tingut algun problema. Sempre ha tingut el telèfon obert per ajudar-nos”.

Arran de conèixer-se pels mitjans de comunicació la destitució de Duran, es va produir una reunió entre la majoria de clubs de la delegació Garraf-Penedès. La trobada va servir per consensuar els punts de la carta enviada a Soteras. Resta pendent una segona reunió amb la totalitat de les entitats.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol