Segueix-nos

Bàsquet

Gala Mestres, novetat d’última hora en la selecció espanyola de 3×3

La vilanovina forma part d’una llista de vuit jugadores

Gala Mestres, en un partit de Lliga amb el Cadí La Seu // AGUSTÍ PEÑA

La vilanovina Gala Mestres, que milita al Cadí La Seu, és la novetat d’última hora de la convocatòria de la selecció espanyola de 3×3. Ahir es va saber que va ser citada per la seleccionadora, Anna Junyer.

L’alera de la capital del Garraf va entrar en una llista de vuit jugadores de cara a preparar el Preolímpic d’Àustria i disputar el París Womens NT el cap de setmana que ve. Gala Mestres va rellevar Laia Flores, confinada amb el Campus Promete.

Aprofitant la finestra per a l’EuroBasket 2021 i l’aturada en la Lliga Femenina Endesa, les jugadores de la selecció espanyola de 3×3 seguiran el full de ruta marcat per la Federació amb la mirada posada a Graz, la localitat austríaca on del 26 al 30 de maig es repartiran els tres passaports per als Jocs Olímpics de Tòquio.La seleccionadora, Anna Junyer, afirma que “aquesta concentració és molt important després de tant de temps sense competir”. En el París Womens NT, Gala Mestres i les seves companyes es trobaran amb seleccions potents com França, Rússia, Suïssa i Àustria.

Amb les vuit jugadores es conformaran dos equips, que es concentraran fins dijous, abans de marxar cap a França. “És fonamental comptar amb vuit jugadores i dos equips per veure-les a totes competint a gran nivell”, indica Junyer.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Bàsquet