Search
Close this search box.
,

Géminis, Cade Projectes i Amigos de Zizou arrenquen amb un ple de punts a Primera

A Segona Divisió, els equips punters ja han cedit punts

El Fisiolab, tercer al grup A de Tercera Divisió // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF


Ple de punts per al Géminis Style, el Cade Projecte & Cal Trajo i l’Amigos de Zizou Elecmont en la Primera Divisió de la Lliga Comarcal de Futbol 7 després de les dues primeres jornades.

El Géminis Style va imposar-se a Los Charrúas per 4-2 en la segona jornada. El joc es va suspendre al minut 46 per greus insults de seguidors de Los Charrúas a l’àrbitre, que va veure perillar la seva integritat física, segons va escriure a l’acta. El matx ja no es reprendrà i el triomf va ser per al Géminis.

El Cade Projectes va fer valer els gols de Pau Pujol, Gerard Bastan, Uri Lorenzo, Roger Pujol i Marcel Álvaro per desfer-se de l’ECO Recasens-Sports Bar Sitges per 2-5. Els vermells es van prendre la revenja de la derrota en la final de la Supercopa.


L’Amigos de Zizou, per la seva part, va derrotar l’Apóstoles per 2-4 amb dianes de Joshua Canales (2), Daniel Jiménez i Marcos Navarro.

A Segona Divisió també hi ha un triple empat al capdavant de la classificació, encara que els tres equips punters ja han cedit punts. Colideren la taula el Pizzeria Franceso, el Dream Team D13 i l’Inter de Puerto Alegre amb quatre punts de sis possibles.

Tant el Pizzeria Francesco com el Dream Team D13 van sumar el primer triomf després de firmar taules en els respectius compromisos de la primera jornada. El Pizzeria Francesco va desfer-se del Tecno Garpen per 6-1 (hat-trick de Lucas Ariel Blangino) i el Dream Team D13 va doblegar l’AC Vilano per 5-2 amb un doblet de Miguel Fernández. L’Inter, que havia debutat amb victòria, va empatar a un contra el Luistattoo.

Als grups A i B de Tercera destaquen els sis punts de sis possibles del FC Moreno, del Garraf-ON CF, del Tecnocur i del HQ Fonoll Jardiners.

Comparteix la notícia