Segueix-nos

Hoquei patins

Gerard Bertran, segona incorporació del Patí Vilanova 2021/2022

Fet al planter del club, torna després d’acabar la formació al Noia

Gerard Bertran, amb la samarreta del Noia // ALBA TARRÉS

Gerard Bertran, davanter de 19 anys –en farà 20 pròximament– és el segon fitxatge del Patí Vilanova per a la temporada que ve. Prové del Noia de Nacional Catalana.

Es tracta d’un jugador vilanoví sorgit del planter del Patí. Hi va estar fins a l’etapa de juvenil, quan va marxar al Noia per acabar la formació. Ara torna a Les Casernes després de quatre anys. Comparteix nom hoqueístic amb el seu pare, també Gerard Bertran, que va jugar al primer equip del Patí.

En l’última temporada Gerard Bertran va fer 14 gols amb el Noia en la fase regular de Nacional Catalana. Amb l’equip de Sant Sadurní va jugar el playoff per ascendir a l’OK Lliga Plata. El Patí ja va plantejar-se fitxar-lo l’hivern passat, quan buscava reforços.

“M’atrau la possibilitat de jugar en una categoria superior i també tenia ganes de tornar a casa”, explica Gerard Bertran.

Aquest jugador vilanoví i Jose López (Espanyol) són els dos primers reforços del Patí per al curs vinent. El capítol de renovacions van obrir-lo Gerard Vergés i David Lecha.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins