Search
Close this search box.

Gerard Boira, homenatjat pel Torneig d’Històrics per la seva trajectòria

El ribetà agraeix les mostres d'estimació rebudes

Boira va rebre una placa de reconeixement // TWITTER TORNEIG D'HISTÒRICS

El ribetà Gerard Boira va rebre ahir un homenatge per la seva dilatada trajectòria en el tradicional Torneig d’Històrics del futbol català, que s’està disputant al Guinardó, el camp del Martinenc, a Barcelona.

Boira ha decidit penjar les botes després de 18 temporades seguides jugant a Tercera i de dues dècades com a futbolista amateur. Els integrants de l’organització del Torneig d’Històrics no van voler perdre l’oportunitat de reconèixer la feina del migcampista ribetà durant tants anys als camps de futbol.

L’exjugador de la Blanca Subur, del Ribes, del Vilanova, del Gavà i del Vilafranca va rebre una placa commemorativa abans del partit entre el Vilafranca i el Sant Andreu de mans de Miquel Carrillo, president d’honor del torneig i de David Alonso, vicepresident del Martinenc.


“Són molts anys. Vull donar les gràcies al Torneig d’Històrics pel reconeixement que m’han fet avui. Realment veus les mostres d’estimació de la gent que m’he trobat en el món del futbol”, va manifestar al micròfon de l’organització.

Preguntat per si continuarà vinculat al món futbol, va dir el que ja havia apuntat a elPrimer.cat: “De moment, és un punt i a part. Tinc ganes de veure el futbol des de les grades. Seguiré anant a alguns camps, sobretot al del Vilafranca, el meu últim equip, però em prenc un any sabàtic i ja es veurà en un futur si em torno a vincular al futbol”, va dir.


Comparteix la notícia