Segueix-nos

Futbol

Gerard Romero, nominat en els premis Globe Soccer com a millor periodista

El vilanoví dirigeix Jijantes Futbol Club, que triomfa a Twitch

Gerard Romero, creador i director de Jijantes FC // JIJANTES

El vilanoví Gerard Romero, creador i director de Jijantes Futbol Club, el canal dedicat a l’actualitat del Barça que ho està petant a Twitch, està nominat com a millor periodista de futbol de 2022 en els premis Dubai Globe Soccer.

L’últim mercat de fitxatges del Barça va ser el trampolí de Romero per convertir Jijantes FC en un referent per saber què es cou a les oficines del Camp Nou. La nominació és la recompensa a la feina feta, de moltes hores de directes, sovint en hores intempestives.

Romero afirma que “poder rebre aquest premi és un capítol més d’aquest surrealista 2022. És brutal i un èxit de la comunitat de gent que ens segueix. Formar part dels nominats ja és per estar molt satisfets“.


Durant el dia d’avui, el vilanoví ja ha aprofitat Jijantes FC per demanar el vot de tots seus seguidors. Romero competeix amb periodistes d’arreu del món. És l’únic ‘streamer‘ espanyol nominat.

Es pot votar Gerard Romero a través de la pàgina web de Globe Soccer. La gala serà el 17 de novembre a Dubai. El vilanoví somia poder-hi estar present i avisa que no descarta fer una ‘haka‘, el ball que ha popularitzat a través de Jijantes FC, si és el guanyador.

Els premis de Globe Soccer abasten tota la comunitat del futbol mundial, des de jugadors i jugadores fins a periodistes passant per clubs, presidents i directors esportius, entre d’altres.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol