Search
Close this search box.

Gerard Vergés allarga la vinculació amb el Patí Vilanova un any més

Marina Asensi i Laura Manzanares renoven per l'equip femení

Gerard Vergés continuarà al Patí Vilanova una temporada més // G.M.CH.

‘En els moments difícils s’ha d’estar al costat del club i Vilanova és casa meva. Gràcies a la gent que m’ajuda i em dona suport dia a dia. A tope‘.

Aquestes paraules les va escriure ahir al seu perfil d’Instagram Gerard Vergés per fer públic que continuarà una temporada més a Les Casernes. El club també ho va fer oficial a través de les xarxes socials.

Vergés és una de les veus més autoritzades del vestidor verd. Amb experiència a l’OK Lliga, ja va ser un puntal de l’equip a OK Lliga Plata i a partir del nou curs continuarà a les ordres de Jordi Costa a Nacional Catalana.


Havia valorat l’opció de penjar els patins, però va deixar la porta oberta a continuar i ha acabat acceptant la proposta de renovació del Patí.

Amb 34 anys, la temporada passada va fer-li la guitza una lesió al dit gros de la mà dreta. Va fer set gols en els 12 partits que va poder jugar.

Marina Asensi i Laura Manzanares també donen el ‘sí’

Al primer equip femení del Patí Vilanova també hi ha novetats en forma de renovacions de dues jugadores importants. I és que durant el cap de setmana el club ha informat de la continuïtat de Marina Asensi i de Laura Manzanares.

Amb totes dues més Maria Córdoba i Paola Pascual, Enric Batlle té conformada la columna vertebral de cara a la nova campanya a Nacional Catalana.

Comparteix la notícia