Search
Close this search box.

Gerard Vergés continua vinculat al Patí Vilanova com a ‘segon’ de Jordi Costa

"Pot aportar una visió més propera a les necessitats de la plantilla", diu l'entrenador

Vergés i Costa formaran tàndem a la banqueta del primer equip del Patí Vilanova // G.M.CH.

Gerard Vergés va penjar l’estic i els patins en el darrer partit d’aquest curs 2022/2023, però no es desvincula del Patí Vilanova. Serà l’ajudant de Jordi Costa a la banqueta del primer equip. El club va anunciar-ho ahir a través de les xarxes socials.

En la darrera campanya, Costa va comptar amb la col·laboració de Juanjo Ferrer a la banqueta en la recta final de la Lliga. Ara tindrà un ‘segon’ des de principi de curs. El tècnic vol aprofitar l’experiència de Vergés i el fet que coneix el club i la plantilla per donar-li un cop de mà en la direcció del primer equip.

Segons Jordi Costa, “en el dia a dia Vergés ajudarà que els jugadors tinguin molt més clar què cal fer. I mentre un treballi correccions amb un jugador o varis, l’altre podrà estar amb la resta. A més, pot aportar una visió diferent, potser més propera a les necessitats de la plantilla, a banda de transmetre la capacitat que sempre ha tingut de llegir espais i de detectar els defectes i les virtuts dels rivals”.De Vergés, Costa en destaca “per damunt de tot, les ganes que té de sumar, de fer un bon grup de treball anant tots a una perquè tothom se senti a gust i que el club i l’equip millorin dia a dia. És d’aquelles persones que tots els clubs necessiten per créixer, que toca de peus a terra i alhora és ambiciós i perfeccionista, una persona a qui li agrada el bon tracte de la bola i del joc”.

El club treballa ara en la incorporació d’un preparador físic per completar el cos tècnic del primer equip masculí. Per cert, tot i que la renovació de Jordi Costa no es va fer oficial fins al cap de setmana passat, ja estava tancada des que es va començar a configurar la plantilla del nou curs.

[su_box title=”La portera Anna Garcia renova pel Patí femení”]Anna Garcia s’ha unit a la llista de jugadores renovades pel Patí Vilanova femení de la temporada 2023/2024. El club ho ha comunicat aquest matí. La jove portera ha estat la titular indiscutible durant la darrera campanya amb 31 partits disputats. Anna Garcia segueix el camí de Maria Córdoba, Marina Asensi i Aina Martínez com a jugadores renovades.[/su_box]

Comparteix la notícia