Search
Close this search box.

Gerard Vergés: “Hem de recuperar la fortalesa defensiva i ser pràctics”

El jugador del Patí Vilanova dóna les claus perquè l'equip reaccioni

Gerard Vergés, jugador del Patí Vilanova // @HOCKEY_GRAFIAS

“Hem de recuperar la fortalesa defensiva i ser pràctics. No podem encaixar sis gols en cada partit”. La frase és de Gerard Vergés, una de les veus més autoritzades del vestidor del Patí Vilanova. Aquest reusenc establert a la capital del Garraf dóna les claus perquè l’equip aixequi el vol.

“Es tracta de créixer a partir de ser forts al darrere, d’estar concentrats, d’evitar que ens expulsin i de no cometre faltes tontes'”, insisteix. Amb 32 anys i experiència en l’OK Lliga amb el Calafell, el Tenerife i el Lleida, Gerard Vergés confia plenament amb la reacció de l’equip després del mal inici de Lliga.

El Patí afronta un cap de setmana amb dos compromisos contra rivals directes, el Sant Feliu i el Burguillos. Gerard Vergés admet que, “tot i que només estem en el mes de novembre, són dos partits clau per al desenvolupament de la temporada. Això sí, primer hem de pensar en el Sant Feliu i després, en el Burguillos. Crec que seran dos partits similars, amb els rivals tancats. Haurem de tenir paciència, res de floritures”.

Gerard Vergés revela que ell va ser el positiu en Covid-19 dins la plantilla quan havia de començar la Lliga. “Allò ens va tallar el ritme. Tot i que no havíem guanyat cap compromís de pretemporada, arribàvem bé al primer partit. A partir d’aquí, se’ns han acumulat molts factors: rivals durs i desplaçaments llargs, errors individuals, falta de gol i no tenir l’equip al cent per cent”, assenyala.

Segons Gerard Vergés, “si bé és cert que contra el Barça B ja vam estar tots, jo mateix encara no estava en plenes condicions i David Lecha, per exemple, segueix agafant el millor to després de la lesió a l’espatlla. Quan puguem jugar tots al cent per cent, també millorarem”.

Tot i que el club, inicialment, va informar que el jugador contagiat per Covid-19 estava passant la malaltia de manera asimptomàtica, Vergés explica que sí que li va acabar donant símptomes: “Vaig tenir migranya, febre i molta de cansament. Em sentia dèbil. Tot el que havia guanyat durant la pretemporada ho vaig perdre de cop. Al final vaig estar un mes parat. Ara començo a tenir millors sensacions, però encara no he pogut jugar al cent per cent”.

Ara Gerard Vergés ja pensa en la visita de dissabte a la pista del Sant Felliu. Al Patí Vilanova li toca serrar les dents per començar a puntuar i escalar posicions en la taula classificatòria.

Comparteix la notícia