Gerard Vergés lidera el primer triomf del Patí Vilanova a Nacional Catalana

Dos gols seus, un de Sebrià i un d'Amores tomben (2-4) el Noia B

Vergés celebra un gol en una imatge d'arxiu // @HOCKEY_GRAFIAS

Gerard Vergés, amb dos gols, va liderar ahir la primera victòria del Patí Vilanova a Nacional Catalana. Els de Jordi Costa es van imposar per 2-4 a la pista del Noia B.

Vergés va anotar el 0-1 al minut dos. Havia començat a l’expectativa el Noia. Malgrat posar-se per davant tan d’hora, el Patí no va saber exercir de dominador.

Els locals se’n van aprofitar per igualar el marcador amb un gol estrany de Tormo a tres minuts del descans.

A l’inici del segon temps Vergés va tornar a donar avantatge al Patí Vilanova i l’equip va saber jugar millor amb el marcador a favor. Així i tot, el Noia no va trigar a empatar a través d’Hill.

Oriol Sebrià, de penal, va contestar de seguida amb el 2-3. Aquest tercer gol va servir perquè els de Jordi Costa, definitivament, sabessin fer allò que requeria el partit per no posar en perill els tres punts.

Roger Amores va certificar el 2-4 final d’un Patí sense luxes, però molt seriós.