,

Gisela Carrión, 3a en l’Open del Quilòmetre Vertical del Buff Mountain Festival

La ribetana continua el seu gradual retorn a la competició

Gisela Carrión, al centre, durant l'ascensió // BUFF MOUNTAIN FESTIVAL - EPIC TRAIL

La ribetana Gisela Carrión va pujar ahir al tercer calaix del podi en la prova Open del Quilòmetre Vertical del Buff Mountain Festival, a la Vall de Boí.

Carrión va completar els duríssims 2,8 quilòmetres de recorregut amb 1.000 metres de desnivell positiu en 47 minuts i 20 segons. Per davant seu van quedar Georgina Gabarró, segona amb un temps de 47 minuts i tres segons, i la campiona Núria Gil (45 minuts i set segons).

La prova va arrencar de Barruera i va posar a prova la resistència de totes les corredores per l’exigència del desnivell. Carrión continua la seva tornada gradual a la competició després deixar enrere una tendinopatia al tendó d’Aquil·les.

El Buff Mountain Festival es compon de cinc curses de diferents distàncies i desnivells. Aquest diumenge, a partir de les 10 del matí, TV3 oferirà la Buff Epic Trail de 42 quilòmetres amb 2.817 metres de desnivell.

El traçat és circular per la zona perifèrica del Parc Nacional i les muntanyes que envolten la Vall de Boí. La prova coincideix amb els Campionats del Món de la International Skyrunning Federation (ISF).