Search
Close this search box.
,

Gisela Carrión: de la Cursa dels Colls, a l’elit en el món del trail running

La ribetana recorda a Runedia els seus orígens com a corredora

Gisela Carrión, al centre, dissabte després de guanyar el Campionat d'Espanya de Trail // TWITTER RFEA

La ribetana Gisela Carrión, flamant campiona d’Espanya de trail running, no oblida els seus orígens. En una entrevista concedida a Runedia, el portal de Mundo Deportivo dedicat al running, recorda amb orgull com va entrar en el món de les curses de muntanya.

“Uns amics que corrien carreres en l’àmbit local em van embolicar i així vaig començar, a la Cursa dels Colls. Em va agradar l’ambient que s’hi vivia. Era diferent del que hi havia en el bàsquet o en el futbol, on tothom crida i competeix, a vegades de manera molt agressiva. En el trail tot és més amable”, explica.

Gisela Carrión tenia aleshores 21 anys i començava l’etapa universitària. Des dels sis anys havia jugat a bàsquet, però el seu equip de sempre es va desfer i, com que no tenia temps de buscar un altre club fora de Sant Pere Ribes, va començar a córrer per fer una mica d’esport. Ara, amb 26 anys, ja s’ha fet un lloc en l’elit del trail.

Els organitzadors de la vilanovina Cursa dels Colls no poden amagar la satisfacció d’haver ‘apadrinat’ la nova campiona estatal en la seva estrena en les carreres de muntanya. Així s’han manifestat a les xarxes socials. No podem estar més orgullosos de tu. Felicitats, campiona!!, han publicat als seus perfils de Facebook i d’Instagram.


https://www.instagram.com/p/CGBBKLDl94g/?utm_source=ig_web_copy_link


La ribetana també revela a Runedia els seus plans per al 2021. Carrión vol fer “el calendari que tenia previst per aquest 2020: tres carreres de les Golden Trail Series com Zegama, Sierre Zinal i potser Pikes Peak, als Estats Units. O si no, l’OCC de la Ultra Trail del Montblanc”, prova que somia a guanyar algun cop.

Comparteix la notícia