Segueix-nos

Curses de Muntanya

Gisela Carrión, la millor 'sprinter' en la Golden Trail Championship

La prova es disputa durant quatre dies a les Açores

Gisela Carrión, a les Açores // ©️GOLDENTRAILSERIES®️ - AZORES TRAIL RUN®️- PHILIPP REITER

La ribetana Gisela Carrión continua acumulant èxits. Ahir tornava a casa després d’imposar-se en la categoria esprint de la Golden Trail Championship, disputada entre dijous i diumenge a les Açores. Una nodrida representació de l’elit mundial del trailrunning s’hi va donar cita.

Els quatre dies de competició van suposar un enorme repte físic i mental per a les corredores i corredors participants, que van haver de fer front a la pluja, al fang i al vent sobre uns traçats molt exigents. En total van completar 112 quilòmetres en quatre dies amb un desnivell positiu de 5.000 metres.

D’entrada, Gisela Carrión ambicionava a fer un bon paper en la General, però en la segona etapa es va perdre i aleshores va centrar tots els esforços en els segments d’esprints.

L’aposta li va sortir de meravella. La ribetana va guanyar els esprints de la segona, la tercera i la quarta etapa per endur-se el títol de la categoria al final de la prova. En la General va ocupar el 25è lloc.

La corredora de Sant Pere de Ribes destacava ahir al seu perfil d’Instagram que, després de saber llegir el fracàs del primer pla (lluitar per un bon lloc a la general), vaig decidir canviar i centrar-me en els trams d’esprint que ens vam trobar en cada una de les etapes. Gisela Carrión, a la vegada, es mostrava satisfeta de l’experiència viscuda al costat de grans atletes i persones.


Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Curses de Muntanya