Segueix-nos

Atletisme

Gisela Carrión s’imposa en la Cursa 10K de Vilafranca del Penedès

La ribetana completa el recorregut en 35 minuts i 49 segons

Gisela Carrión, poc després de travessar la meta // FLICKR CURSA 10K VILAFRANCA

La ribetana Gisela Carrión (Esportiu Penedès) es va imposar diumenge en la categoria femenina de l’onzena Cursa 10K de Vilafranca del Penedès.

L’atleta va completar els 10.000 metres de recorregut amb un temps de 35 minuts i 49 segons. Va treure una mica més de tres minuts a la segona classificada, Marta Sánchez.

La prova, organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès, es va disputar en un circuit completament urbà de cinc quilòmetres. Les i els participants hi van donar dues voltes.


Gisela va liderar la cursa en tot moment. Així i tot, va mantenir un ritme alt que li va permetre baixar dels 37 minuts, fet que li va servir per guanyar un premi metàl·lic de 200 euros. La ribetana va passar pel quilòmetre cinc amb un temps 17′ 37″.

La corredora de Sant Pere de Ribes, flamant fitxatge de l’equip d’elit de trail running de la firma americana Brooks, continua recuperant bones sensacions després d’un últim any amb dues lesions de llarga durada.

Les restriccions per la pandèmia van marcar la cursa, molt festiva. Comparat amb les altres edicions hi va haver menys inscripcions a disposició i les mascaretes van tenir protagonisme. Hi van participar 931 atletes.

PUBLICITAT

Més a Atletisme