Segueix-nos

Coronavirus Covid-19

"Hem ajustat la intensitat de les activitats perquè es puguin fer amb mascareta"

Saúl Aparicio, director tècnic d’Aqua, aborda les últimes restriccions

Saúl Aparicio, esquerra, durant una classe d'Hbx boxing // JONATAN MARTIN

L’obligació d’usar la mascareta en les activitats als gimnasos és la novetat més destacada en el món de l’esport entre les restriccions que s’han activat aquest dilluns. És una mesura que estarà vigent fins a l’11 de gener. Caldrà adaptar-s’hi.

Segons Saúl Aparicio, director tècnic del gimnàs vilanoví Aqua Sport Clubs, “el que hem fet nosaltres, és ajustar el nivell d’intensitat de totes les activitats perquè es puguin continuar fent amb mascareta. En les classes d’spinning, per exemple, disminuïm els watts de potència i en d’altres ajustem els temps entre els diferents exercicis”.

Dins de les restriccions existents, l’important per a Saúl Aparicio “és que, psicològicament, els clients i les clientes vegin que continuen podent fer les activitats que practiquen habitualment”.Saúl
Aparicio espera que sigui una mesura només aplicable fins a l’11 de gener. “Tant de bo no s’allargui més”, confessa. “De moment, el primer matí amb l’obligació de portar la mascareta, l’he acabat amb sensacions positives. Quan veus que algú no duu la mascareta posada i li ho dius, la resta d’usuaris que estan complint t’ho agraeixen. Al final, en un gimnàs veus reflectit els comportaments que hi ha al carrer”, continua.

A Aqua també han apostat per les classes online a través d’una aplicació. És una molt bona opció per aquelles persones que, amb la pandèmia, se’ls fa feixuc anar al gimnàs. “Volem que els nostres instructors entrin a casa dels clients i les clientes. Hi ha molts youtubers i canals de fitness, però poder seguir la classe amb el monitor habitual agrada, i molt”, destaca Saúl Aparicio.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Coronavirus Covid-19