Search
Close this search box.

Idris Dívols, nou entrenador de l’Olivella per a la temporada 2022/2023

L'exjugador vermell torna al club per asseure's a la banqueta

Idris Dívols, amb la samarreta de l'Olivella // QUIM

Idris Dívols és el nou entrenador de l’Olivella per a la temporada 2022/2023. El club va fer públic ahir al migdia a través de les xarxes socials l’acord amb l’exjugador vermell.

Idris, un dels pilars de l’ascens de l’Olivella a Segona Catalana la temporada 2018/19, torna al club després d’haver acumulat anys d’experiència com entrenador, en diversos equips de la comarca, dirigint conjunts en totes les etapes de futbol base.

Aquesta experiència a les banquetes s’uneix a la que va acumular com a jugador. El club en destaca el seu profund coneixement de la filosofia de l’Olivella i del futbol del Garraf. Idris agafarà l’equip a Tercera Catalana.


Segons el nou tècnic dels vermells, “això no va d’entrenadors estrelles, sinó de creure els uns en els altres perquè el resultat depèn de la capacitat que tinguem de treballar tots junts”.

Idris també apunta que “pel que conec del vestidor, disposa, a més de qualitat tècnica abundant, de l’ingredient més important per assolir objectius ambiciosos: qualitat humana, unió i companyonia. Així que si em deixen ajudar-los i treballar braç a braç, farem que la temporada vinent tots acabem amb un gran regust de boca i un record que mai oblidarem”.

Amb la incorporació d’Idris el club remarca que continua apostant per valors emergents, també per a la banqueta.

Comparteix la notícia