Search
Close this search box.
,

Igor De Castañeda reapareix amb victòria a la Lliga Mundial de Karate Combat

El vilanoví, de menys a més, s'imposa per KO a l'equatorià Franklin Mina

Igor De Castañeda celebra el triomf per KO de dissabte // KARATE COMBAT

El vilanoví Igor de Castañeda va reaparèixer dissabte a la Lliga Mundial de Karate Combat a Orlando (Estats Units) amb una victòria per KO sobre l’equatorià Franklin Mina.

El combat no va ser gens senzill per al karateka de la capital del Garraf. En el primer ‘round‘ no es va trobar gens còmode. El seu oponent es bellugava molt de pressa.

Tot va canviar a partir del segon assalt. De Castañeda es va centrar a provocar l’error de Mina quan atacava per buscar la rèplica tot ‘patejant‘ la cama del davant de l’equatorià.


En el tercer round el vilanoví va quedar desestabilitzat a la rampa i Mina va tenir cinc segons de cops clars. Es va refer De Castañeda, que en l’últim minut i mig havia de capgirar la tònica de l’assalt.

El vilanoví va anar a l’atac amb una varietat de cops en diferents altures. Faltant 30 segons, va definir la victòria amb un cop de puny de dreta a la barbeta de l’equatorià. El KO s’havia consumat.

De Castañeda va sumar la quarta victòria de Karate Combat i torna a estar entre els grans de la divisió de +48 quilos. Com ve sent habitual, el karateka de la capital del Garraf va dedicar el triomf al seu ‘germà’ Igor Montesinos.

Comparteix la notícia