Search
Close this search box.
,

Igor De Castañeda torna a escena en la Lliga Mundial de Karate Combat

El vilanoví busca el tercer triomf en la competició

Igor De Castañeda, en un combat anterior // TWITTER KARATE COMBAT

El vilanoví Igor De Castañeda torna aquest dijous (22.00 h) a escena en la Lliga Mundial de Karate Combat. S’enfrontarà al dominicà Jorge Pérez.

Serà el cinquè combat de De Castañeda en la competició. De moment, porta un balanç de dues victòries i dues derrotes. Pérez suma dos triomfs i una derrota. Fa un mes va vèncer per KO en el segon assalt.

El karate combat és una modalitat del karate en què està permès el contacte. Es guanya per KO o per punts, com en la boxa. El vilanoví competeix en la categoria ‘middleweight‘, de fins a 84 quilos.

La darrera vegada que el karateka de la capital del Garraf va saltar al tatami amb rampes de Karate Combat va ser el desembre de l’any passat, quan va perdre contra l’azerbaidjanès Shahin Atamov.


Des d’aleshores De Castañeda ha treballat sense parar per aconseguir el nivell òptim tant mental com físic.

“He entrenat sobretot psicològicament perquè no em domini l’ansietat i les ganes de guanyar. Hem plantejat un combat a nou minuts –es disputen tres assalts de tres minuts– i si arriba el KO, benvingut sigui”, afirma el vilanoví.

L’acompanyen els seus entrenadors: el seu pare, el sensei Eduardo Ruiz de Castañeda, i César Córdoba, campió del món de kick boxing. El combat es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de Karate Combat.

Comparteix la notícia