Search
Close this search box.
,

Indoorwall Vilanova acull una concentració de la selecció espanyola

El grup s'hi va exercitar durant tot el cap de setmana

Un dels escaladors de la selecció, en ple ascens // INDOORWALL VILANOVA

Les instal·lacions d’Indoorwall Vilanova van acollir durant el cap de setmana una concentració de la selecció espanyola d’escalada esportiva. Els seus components s’hi van poder exercitar plegats de cara a competir a Europa, ja que el calendari de la Copa d’Espanya de bloc de 2021 està ajornat.

“Van fer una mena de simulacre de competició”, explica Álex Herrera, un dels responsables d’Indoorwall Vilanova. “Nosaltres els donem totes les facilitats perquè es puguin entrenar aquí i és un plaer rebre’ls”, afegeix.


Foto de grup a l’exterior del centre // INDOORWALL VILANOVA

Dins de la selecció espanyola hi havia vuit membres del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya i de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya: Lucía Miranda, Maria Benach, Aida Torres, Rut Monsech, Lau Macià, Lluc Macià, Joel Codina i Guillem Monsech.

Les parets d’Indoorwall Vilanova, amb múltiples nivells de dificultat, van fer les delícies de tot el grup.

El centre, amb 1.400 metres quadrats escalables, es va inaugurar el passat mes de maig i ja és un rocòdrom de referència. Ara, amb les últimes restriccions, manté obert el mur exterior per a la pràctica dels no professionals.


Les parets del centre vilanoví tenen diferents nivells de dificultat // INDOORWALL VILANOVA

Comparteix la notícia