Search
Close this search box.

Iván Torres, Àlex Iloie i Aleix Semur s’uneixen a Codina i renoven pel Vilanova

Els tres defenses continuaran a les ordes d'Agus Isabel

Iván Torres continuarà al Vilanova una temporada més // G.M.CH.

Si Oriol Codina, capità del Vilanova, deia dissabte a elPrimer.cat que confiava en la continuïtat del gruix de la plantilla que va acabar la temporada, aquest dilluns ja es coneixen tres renovacions més. Ahir el club anunciava el compromís per al curs 2020/2021 amb el central Iván Torres i avui feia pública l’entesa amb dos defenses més, Àlex Iloie i Aleix Semur. Tots tres continuaran a les ordres d’Agus Isabel, juntament amb Codina.

Iván Torres és una de les grans apostes del club. Va debutar amb el primer equip sent juvenil la temporada de l’ascens a Primera Catalana i ja porta tres cursos d’amateur com a blanc-i-blau. Amb 21 anys és un fix a l’eix de la defensa. Va jugar 19 dels 23 partits de la darrera campanya, sempre en l’onze inicial.

Iloie, de 24 anys, afrontarà la quarta temporada seguida al Vilanova, on ja havia estat en una etapa anterior un any. És polivalent –pot jugar de central i de lateral esquerre– i això el converteix en molt útil per a Agus. En l’últim curs va disputar 14 partits de 23, tots com a titular.

Aleix Semur també viu la segona etapa al club i ara acumula dues campanyes seguides com a blanc-i-blau. Amb 24 anys és un lateral de llarg recorregut. Ve de jugar 17 partits, 13 com a titular.

Comparteix la notícia