Segueix-nos

Coronavirus Covid-19

'Ja n'hi ha prou' convoca mobilitzacions davant dels Ajuntaments

Defensa l’esport base i amateur davant les restriccions

'Ja n'hi ha prou' convoca noves mobilitzacions // @JANHIHAPROU5

La Plataforma ‘Ja n’hi ha prou’, que defensa l’esport base i amateur davant les restriccions de la Generalitat arran de la pandèmia, ha convocat noves mobilitzacions aquest dissabte.

Des dels seus perfils a les xarxes socials han fet una crida als representants dels clubs, esportistes i famílies a concentrar-se davant dels Ajuntaments de cada municipi.

La cita és a partir de les dotze del migdia assegurant la distància de seguretat i fent ús de la mascareta. Des de ‘Ja n’hi ha prou’ s’anima a portar tota mena de material esportiu per reivindicar que l’esport és segur. Segons la plataforma, es farà la lectura d’una carta dirigida a alcaldes i regidores i regidors de cada població.

En la carta, la plataforma assenyala que l’esport de base, aquell que practiquen el nens i nenes i joves del vostre municipi, i vosaltres ho coneixeu de primera mà, és SALUT, és EDUCACIÓ en valors, és BENESTAR i és l’eina més potent de COHESIÓ SOCIAL. Tenim molt clar que és el Govern de Catalunya el que amb les seves decisions arbitràries, incoherents i gens dialogades és el RESPONSABLE que el món de l’esport de base vegi en greu perill la seva continuïtat.

Per això ‘Ja n’hi ha prou’ demana als polítics que guardeu el carnet a la butxaca, defugiu de silencis que us farien còmplices i corresponsables i que escolteu el clam dels clubs i entitats esportives del vostre municipi, que escolteu la veu de patiment d’aquells que regalen el seu temps perquè nens i nenes puguin fer esport. Però sobretot us volem demanar que defenseu els drets dels més petits i dels joves a tenir uns hàbits saludables i una formació de qualitat practicant l’esport que els apassiona.


 

PUBLICITAT

Més a Coronavirus Covid-19