Segueix-nos

Futbol

Jaume Sarasa deixa de ser el coordinador general del futbol base del Vilanova

El tècnic portava dos anys com a responsable màxim del planter

Jaume Sarasa deixa el futbol base del Vilanova // CF VILANOVA

Jaume Sarasa ha deixat de ser el coordinador general del futbol base del Vilanova. Així ho va anunciar ahir el club a les xarxes socials.

Segons la nota emesa, Sarasa no continua en el càrrec per motius professionals i personals que fan que no pugui dedicar-se al 100% en la seva tasca dins del club. La junta directiva aprofita el comunicat per agrair-li els serveis prestats.

Sarasa, mestre de professió, admet que “amb l’esclat de la pandèmia he hagut de canviar hàbits i formar-me pel nou rumb que ha agafat l’educació en els darrers temps, cosa que em treu molt de temps. Això, unit a coses que crec que no s’acaben de fer bé dins del club i que ja vaig advertint des de fa temps, ha provocat que hagi decidit deixar-ho ara, després de la feinada dels dos últims anys”.

Xavier Laffitte, president del Vilanova, havia donat les regnes del futbol base del club a Sarasa fa dues temporades després de recuperar-ne la gestió, que havia estat en mans d’AE+Futbol, una empresa externa.

Sarasa ja havia estat al Vilanova en altres etapes com a entrenador del primer equip i com a segon.

Ara el club busca un nou cap visible per al futbol formatiu. Ho farà sense presses per tenir una estructura ja consolidada, segons diu Laffitte a elPrimer.cat. La persona podria sortir, inclús, de dins del Vilanova.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol