Search
Close this search box.

Javi Lara, experiència i visió de joc per al Sitges, que tanca la plantilla

Es tracta d'un migcampista amb una dilatada trajectòria

Javi Lara, amb la samarreta del Sitges // UE SITGES

El Sitges va presentar ahir al vespre el migcampista Javi Lara com a últim fitxatge per a la nova temporada. Es tracta d’un jugador de 34 anys que exerceix de distribuïdor i que té una dilatada trajectòria en el futbol català.

Javi Lara completa una plantilla prometedora per buscar l’ascens a Primera Catalana, amb dos jugadors per posició. La visió de joc és una de les seves principals virtuts.

Ve d’un any sabàtic després de jugar al Santboià en la temporada 2020/2021. Al Joan Baptista Milà va coincidir amb Gerard Rovira i Jota, dues de les altres nou incorporacions que es posaran a les ordres de Toni Salido en la pretemporada.


D’entre els diferents equips que han tingut Javi Lara a les seves files destaquen, a banda del Santboià, el Prat, l’Europa, l’Hospitalet i el Cerdanyola.

El nou jugador del Sitges té experiència a Segona B, a Tercera Divisió i a Primera Catalana. També va jugar a la Lliga andorrana amb el Sant Julià.


ELS MOVIMENTS EN LA PLANTILLA

Altes: Martí Mañé (Moja), Mousa Coulibaly (Sitges B), Edgar Doblas i Pascua (Vilanova), Cols (Atlètic Vilanova), David Gómez i Javi Lara (sense equip), Lucas Molina (Marianao) i Gerard Rovira i Jota (Júpiter). Baixes: Martí Ferret, Frutos, Arnau Moya, Iván Valero, Matías Gomara i Álex Laguna. Renovacions: Carlitos, Lucas Cajes, Cubedo, Nito, Víctor Morillas, Álvaro Montesinos, César Gutiérrez, Sacris, Over, Geri, Dani Midgley, Roberto Angulo i Guillem Fonoll.

Comparteix la notícia