Search
Close this search box.

Jijantes, l’equip de Gerard Romero, Mario León i Carlos Contreras, al Mundial de la Kings League

El conjunt blaugrana fa els deures guanyant Sayans per 2-3

Carlos Contreras, jugador de Jijantes // GERARD FRANCO

L’equip de Jijantes, que presideix el vilanoví Gerard Romero i que té com a jugadors el també vilanoví Mario León i el roquetenc Carlos Contreras, es va classificar ahir per al Mundial de la Kings League, que es disputarà a Mèxic.

L’equip blaugrana va fer els deures tot derrotant Sayans per 2-3 al Cupra Arena amb gols Juste, Pelaz i Ayats. Jijantes va veure com la derrota posterior de xBuyer Team els enviava, amb 18 punts, de manera matemàtica rumb a la Kings World Cup. Les celebracions de Jijantes van estar més que justificades després de la victòria.

Aquest primer Mundial es disputarà entre els pròxims mesos de maig i juny amb un total de 32 equips, que competiran per ser el millor club del món en la Kings League.

Segons Carlos Contreras, “entrar al Mundial de Mèxic és brutal. Personalment, vaig apostar per jugar la Kings League per coses com aquesta. Ens han sortit les coses en les dues últimes jornades i els resultats ens han afavorit. Serà una gran experiència, tot i que ni hi podrà portar la família per motius logístics. Amb Gerard Romero al capdavant de l’equip, crec que Jijantes és una mica vilanoví. Jo soc de les Roquetes, però també em sento de Vilanova”.

Comparteix la notícia