Segueix-nos

Eleccions FC Barcelona

Joan Laporta presenta a Vilanova el seu projecte per tornar a presidir el Barça

Apel·la a l’experiència i determinació que té per sortir escollit

Joan Laporta, ahir a La Daurada // G.M.CH.

Joan Laporta va presentar ahir al vespre a Vilanova i la Geltrú les línies mestre del projecte que lidera per tornar a presidir el Barça. L’acte va ser a la nau central de La Daurada, amb aforament limitat per la pandèmia i amb la distància de seguretat pertinent entre els assistents. No van quedar cadires buides de les que es van habilitar per a l’ocasió.

“Tinc un pla. Amb l’experiència de l’etapa anterior i amb la mateixa determinació de sempre, revertirem la dinàmica actual”, va dir Laporta, que es veu “capaç de prendre les decisions que calguin per tornar a fer un Barça gran en l’àmbit esportiu”.

També va remarcar que tenim “un pla de xoc econòmic per revertir la despesa desenfrenada a la qual s’ha arribat”.

Laporta va voler transmetre optimisme. “Estem amb moral guanyadora. Volem tornar a fer història. No ens espanta la situació actual”, va afirmar.

Tot i que algun dels presents van preguntar-li per noms per reforçar la plantilla del primer equip de futbol, Laporta no va entrar en el joc. “No tocaré el tema de jugadors. Estem a mitja temporada i esperem que vagi madurant l’equip actual”, va apuntar l’expresident blaugrana, que confia a renovar Messi.

L’aposta pel planter és un dels pals de paller del seu projecte. Segons Laporta, “ens motiva poder aplicar una nova metodologia a La Masia perquè sigui la garantia de la viabilitat esportiva”.

La cita va servir perquè el grup de Joan Laporta, encara precandidat, recollís signatures per passar el tall i convertir-se en candidat oficial. Les eleccions seran el 24 de gener. Tenen temps fins a l’11 de gener per recopilar, almenys, 2.257 adhesions.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Eleccions FC Barcelona