Search
Close this search box.

Joel Sanabria, nou reforç atacant per al Vilanova de la temporada 2023/2024

És un davanter centre que ve de l'Estradense, de la Tercera gallega

Joel Sanabria, protegeix la pilota amb la samarreta de l'Estradense // INSTAGRAM JOEL SANABRIA


Un altre reforç atacant per al Vilanova. El desencís per no poder portar Gai Assulin no frena la feina als despatxos del club, que aquest matí ha presentat Joel Sanabria com a vuitè fitxatge per al curs 2023/2024.

Es tracta un davanter centre de 25 anys d’origen paraguaià que arriba procedent de l’Estradense, de la Tercera Federació gallega. El seu germà és Tony Sanabria, actual jugador del Torí i amb passat a la Blanca Subur.

Seguint les petjades del seu germà, Joel Sanabria va passar pel Juvenil de l’Sporting i pel segon equip del conjunt asturià. A més, ha jugat al Mérida, al Móstoles i a dos equips gallecs més, l’Arosa i el Rápido de Bouzas. Segons informa el Vilanova, el davanter es trasllada a viure a Sitges, on viu la seva família.

Pirri, director esportiu del Vilanova, opina que “és un davanter molt combatiu i, sobretot, potent. Té un físic encomiable. És un jugador d’àrea. Ens ha d’aportar un salt qualitatiu a dalt. El seu joc d’esquena i el bon colpeig que té de la pilota ens ha d’ajudar molt”.

Ara Pirri centra els esforços a apuntalar la defensa. L’equip va curt de centrals i busca dos jugadors per ocupar aquesta demarcació. Un d’aquests podria ser presentat en les pròximes hores. El director esportiu blanc-i-blau també rastreja el mercat en cerca d’un pivot defensiu.

Comparteix la notícia