Search
Close this search box.

Jordi Costa: “De moment, estic treballant per a la temporada que ve”

El tècnic del Patí Vilanova va dir "sí" a Viadel a l'opció de continuar

Jordi Costa, entrenador del Patí Vilanova // G.M.CH.

Enmig dels dubtes que s’havien generat per la convocatòria d’unes eleccions ara ja anul·lades, el primer equip masculí del Patí Vilanova va acabar la temporada del descens a Nacional Catalana tractant d’aïllar-se del que passava al voltant del club.

El tècnic Jordi Costa va continuar liderant l’equip i ara ja pensa en el pròxim curs. “De moment, estic treballant per a la temporada que ve. Des del club, el Pau –Viadel– m’havia preguntat si volia seguir i jo vaig dir que sí. Així que no m’he aturat”, afirma a elPrimer.cat.

Públicament, el president va apostar per la renovació de Costa el passat 29 de març al programa ‘Zona Mixta’, de Canal Blau. Va ser abans que es convoquessin eleccions.

Ara, arran de l’anul·lació dels comicis, l’escenari és el mateix que aleshores, amb Viadel al capdavant del club. El màxim mandatari no pot trigar a definir els plans de futur per dissenyar la nova plantilla.


“El millor és que vagi tot el més ràpid possible. Tenim un capital esportiu i humà molt bo. Als jugadors se’ls ha de poder dir alguna cosa com més aviat millor”, assenyala Costa.

En les últimes setmanes s’ha rumorejat que podia haver-hi una plaça lliure a OK Lliga Plata i que el Patí Vilanova podria optar a cobrir-la.

“Tant si estem a Nacional Catalana com si continuem a OK Lliga Plata, estic disposat a seguir”, insisteix Costa. “I si no baixem, sóc optimista en la confecció de la plantilla”, afegeix.

Comparteix la notícia