Search
Close this search box.

Jordi Costa, nou entrenador del Patí Vilanova en substitució de Medrano

Ja va estar al club amb Delriu i en l'equip femení i a la base

Jordi Costa, quan entrenava l'Olot // DAVID PLANELLA

Jordi Costa és el nou entrenador del Patí Vilanova. Aquest tècnic barceloní de 43 anys –en farà 44 al gener– coneix el club d’una etapa anterior com ajudant de Delriu i com a entrenador del primer equip femení i del planter.

Agafa l’equip després de la dimissió de Luis Medrano. És el nom que ja va avançar elPrimer.cat dilluns després de la renúncia del tècnic de Calafell.

“Aquest club té una mística especial. Quan hi has estat t’hi enganxes. Quan veus el caliu que es genera a la grada de Les Casernes en els grans partits, et donen ganes de formar-ne part. Assumeixo el repte amb molta il·lusió”, afirma Jordi Costa.

El nou tècnic del Patí ve de l’equip de Primera Catalana del Sant Just, tot i que a la vegada col·laborava amb el Tordera, del grup Nord d’OK Lliga Plata. De l’estiu de 2019 al març de 2021 va estar a l’Olot, a Nacional Catalana.

“Com a míster sempre vols progressar i provar-te. El Patí Vilanova m’ofereix una gran oportunitat. El club no passa pel seu millor moment, però és un històric de l’hoquei patins català”, assenyala.


Costa s’està posant al dia de la temporada del Patí. “Aquests dies em tocarà mirar vídeos. I un cop al pavelló vull conèixer els jugadors, exposar-los la meva proposta i aconseguir que es trobin a gust sobre la pista. Vull que entenguin el sistema de joc i que estiguin físicament i mentalment bé”, explica.

A Costa li agrada l’hoquei ofensiu, però “un cop hagi recopilat la informació de la plantilla veuré com podrem jugar”.

A falta de confirmació, el nou entrenador del Patí dirigirà el primer entrenament passat Cap d’Any. Fins al dia 15 de gener no s’estrenarà en la Lliga. Serà a casa contra el Vic. El cap de setmana abans podria pactar un amistós per veure les prestacions de l’equip en un partit.

La missió de Costa serà assolir la permanència del Patí a l’OK Lliga Plata. L’equip transita segon per la cua a dos punts de la zona de la permanència.

[su_box title=”Medrano continua al club ” style=”soft” box_color=”#516e6d”]Luis Medrano continuarà vinculat al Patí Vilanova. Així ho ha confirmat el president Pau Viadel. “Seguirà el temps que vulgui i es dedicarà al planter. De moment, no li volem posar nom al càrrec que tindrà perquè està per definir”, apunta Viadel. El tècnic calafellenc va dimitir dilluns del primer equip masculí després de gairebé un any i de salvar-lo del descens la temporada passada.[/su_box]

Comparteix la notícia