Search
Close this search box.

Jordi Costa, tècnic del Patí Vilanova, veu una Nacional Catalana “molt dura”

Capellades, GEIEG, Ripoll, Sant Cugat B i Alpicat B, rivals a tenir en compte

Jordi Costa, entrenador del Patí Vilanova // G.M.CH.

Jordi Costa, tècnic del Patí Vilanova, qualifica de “molt complicat” el grup que els ha tocat en la Nacional Catalana després del sorteig que es va fer dimecres.

Els verds partiran del grup A juntament amb el Capellades, l’Alpicat B, el Reus B, el Ripoll, el Noia B, el Sant Cugat B i el GEIEG.

Segons Costa, Capellades i GEiEG porten anys a la categoria a la part de dalt i són equips molt rocosos. El Ripoll és un recentment ascendit, però s’ha reforçat bé. I jugarem partits en pistes molt grans (Capellades, GEiEG i Sant Cugat B) i de parquet (GEiEG, Alpicat B i Sant Cugat B).


El tècnic del Patí preveu una “Lliga molt dura” i és conscient que ens “hem de preparar molt bé per afrontar-la amb garanties”.

Aquest dissabte el Vilanova juga a la pista del Congrés (OK Lliga Plata) en el segon assaig de la pretemporada.

[su_box title=”Enric Batlle destaca els cinc filials i el Palafrugell d’entre els rivals del Patí Vilanova femení”]El Patí Vilanova femení també coneix des de dimecres els rivals de la Lliga a Nacional Catalana. Les de la capital del Garraf van quedar enquadrades en el grup B juntament amb el Cerdanyola B, Mollet, el Mataró B, l’Igualada B, el Manlleu B, el Voltregà B i el Palafrugell. El tècnic Enric Batlle veu “un grup difícil, amb cinc filials i un Palafrugell amb exjugadores d’OK Lliga”. De totes maneres, Batlle visualitza la Lliga com una cursa de fons. “Es tracta d’estar en una bona posició en la segona lliga per tenir el factor pista en els play-off”, assenyala. El Patí buscarà el retorn a la màxima categoria.[/su_box]

Comparteix la notícia