Segueix-nos

Hoquei patins

Jordi Costa: “Un títol sempre fa gràcia i ens fa il·lusió poder guanyar la Copa Generalitat”

El Patí Vilanova la disputarà els dies 11 i 12 de febrer a Piera

Jordi Costa, entrenador del Patí Vilanova // G.M.CH.

El Patí Vilanova va certificar dissabte de manera matemàtica la classificació per a la Copa Generalitat. La cita, que arriba a la tretzena edició, serà el cap de setmana de l’11 i 12 de febrer al Pavelló Poliesportiu Municipal de Piera.

El títol es disputarà en format ‘Final Four‘. Aspiraran a conquerir-lo els dos primers classificats dels dos grups de Nacional Catalana a la conclusió de la primera fase.

El Vilanova participarà en el torneig com a segon del grup A. L’acompanyaran el Reus B, primer del grup dels verds; l’Igualada B, primer del grup B i el Sant Celoni o el Malgrat, que en la darrera jornada de la primera fase es jugaran la segona plaça del grup B en un duel directe.


Poc o res s’havia parlat a Vilanova de la Copa Generalitat fins que el Patí no es va veure amb opcions reals de disputar-la, però en la plantilla sí que tenien present aquesta competició.

“Al vestidor feia temps que es comentava. No era una obsessió, però un títol sempre fa gràcia i ens fa il·lusió poder guanyar la Copa Generalitat. També ens servirà per saber el nivell de l’altre grup de cara a la segona fase de la competició regular”, apunta Jordi Costa, entrenador dels verds.

En les semifinals s’enfrontaran el primer i segon de cada grup. El Patí Vilanova ja sap que es veurà les cares amb l’Igualada B per un lloc en la gran final.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins