Segueix-nos

Futbol 7 | Lliga Comarcal

Jornada de recuperació a Segona A amb triomfs dels quatre primers classificats

El Dream Team HQ manté dos punts d’avantatge al capdavant

El Secret de l'Eskala, quart a Segona A // CONSELL ESPORTIU GARRAF

Setmana de recuperació dels partits pendents a la Lliga Comarcal de Futbol 7, quatre de Segona A i un de Primera.

Dimarts es va disputar la quarta jornada a la categoria de plata, ajornada a finals de novembre per un episodi de fortes pluges a Vilanova i la Geltrú.

El líder Dream Team HQ, que manté dos punts al capdavant de la taula, no va fallar i es va imposar per 4-0 al Fisiolab. Miguel (2), Bogdan i Abel van marcar les diferències amb els gols de la victòria.

L’Atlètic Ribetà, segon classificat, també va fer els deures i va derrotar la Penya Barcelonista per 4-2 amb dianes d’Alejandro (2), Albert i Iván.

The Old Boys, tercer, va seguir el guió de la lògica, segons la taula, tot guanyant l’Atlético Perroflautas per 5-2. Els gols del triomf van ser obra de Sergi (2), Raúl (2) i Ricardo.

El Comitè de Competició va castigar el FCNG Bol amb una derrota per 5-0 contra el Secret de l’Eskala, quart classificat, per alineació indeguda.

De Primera Divisió es va recuperar el duel pendent de la setena jornada entre Bar T.A.C. i el Pizzeria Francesco. Va vèncer el T.A.C. per 2-0. Un gol de Josep Oriol i un altre en pròpia porta van ser determinants.

PUBLICITAT

Més a Futbol 7 | Lliga Comarcal