Search
Close this search box.

Jose López: “Va ser només un any aquí, però és on més m’he sentit identificat”

L'exdavanter del Patí Vilanova torna dissabte a Les Casernes amb el Tordera

Jose López celebra un dels 22 gols que va marcar el curs passat // G.M.CH.

Jose López, màxim golejador del Patí Vilanova la temporada passada, torna dissabte (20.30 h) a Les Casernes per enfrontar-se als verds amb el Tordera, el seu nou equip. Serà en el marc del Trofeu Pasífae. En un sol any es va guanyar l’estima de l’afició. Ell també va quedar encantat amb l’experiència viscuda, a pesar del descens.


–Tot i que vas passar una sola temporada a Les Casernes, vas deixar empremta.

–N’estic molt satisfet. No canviaria cap moment dels que vaig passar aquí. I mira que vam baixar, però m’emporto mil coses positives. M’ho van posar fàcil i em van deixar les portes obertes. Sempre ho he dit: vull tornar en algun moment.

–Queda clar que també tens un gran record del club.

–I tant. Jo també m’hi vaig involucrar molt. Per exemple, vaig portar un equip de nens. He passat moltes hores al pavelló. I tot té una recompensa. Quan llegeixes allò de ‘Benvingut a Les Casernes’, t’adones que aquí s’olora hoquei.

–Personalment, vas acabar amb 22 gols en 22 partits, sent el màxim golejador de l’equip i l’onzè de la Lliga.

–Gràcies a aquesta bona campanya he tingut l’oportunitat de continuar jugant a l’OK Lliga Plata. Llàstima que al final em va quedar el sabor amarg d’haver baixat.
–Què li va faltar a l’equip? Us vau quedar sense opcions de permanència massa aviat, faltant encara quatre partits.

–Ens va faltar jugar més relaxats i tenir un canvi de dinàmica al principi de temporada. Aquells cinc o sis primers partits que no vam tirar endavant quan havíem competit de tu a tu amb els rivals, van pesar-nos massa. Ens va faltar un resultat positiu aleshores. Al final de temporada, quan ja havíem baixat, crec que vam fer un bon hoquei.

–Vas valorar l’opció de continuar, malgrat el descens?
–Sí, m’ho vaig pensar i repensar. Ho tenia al cap. Era marxar on he marxat o continuar al club. Em sentia culpable i volia tornar el Patí on es mereix. Al final em vaig decantar per continuar competint a l’OK Lliga Plata per intentar aprofitar la confiança que vaig adquirir amb el Patí i em vaig comprometre amb el Tordera.


Una pancarta dedicada a Jose López al pavelló // G.M.CH.

–Què esperes del nou curs? Quin és l’objectiu del Tordera?
–Personalment, vull no passar-ho malament. Tant de bo quan quedin quatre o cinc jornades, estiguem salvats.

–Com serà el retorn de dissabte a Les Casernes?
–Serà molt maco. Hi seran les persones que vull que hi seguin. Va ser només un any aquí, però és on més m’he sentit identificat.

[su_box title=”Cap de setmana farcit de partits amb el Trofeu Pasífae”]El Torneig Pasífae del Patí Vilanova farà que de divendres que ve al vespre fins diumenge l’activitat sigui frenètica al pavelló de Les Casernes. Els plats forts seran els compromisos dels dos primers equips. El femení obrirà el torneig divendres (20.00 h) tot rebent el Reus i el masculí tancarà la jornada de dissabte (20.30 h) contra el Tordera. En tot el cap de setmana es jugaran més de 50 partits de tots els equips del Patí Vilanova.[/su_box]

Comparteix la notícia