Segueix-nos

Vòlei Platja

Juan Luis Ruiz inaugura la 2a Lliga Prysmian del Club Esportiu Beach Volley Garraf

L’alcalde de VNG, en l’estrena d’un torneig amb més de 100 participants

Juan Luis Ruiz, amb Sebastián Peñas i Jesús Garcia // CLUB ESPORTIU BEACH VOLLEY GARRAF

Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilanova i la Geltrú, va inaugurar diumenge de manera oficial la segona Lliga Prysmian BVG, el campionat d’hivern del Club Esportiu Beach Volley Garraf, entitat referent a la ciutat i a Catalunya en la modalitat de vòlei platja. La competició compta amb més de 100 participants.

La Lliga Prysmian BVG va néixer l’any passat amb el patrocini oficial de Prysmian Group sumat a altres espònsors i col·laboracions d’empreses destacades tant en l’àmbit local com en l’àmbit català i internacional.

És un circuit regular de competició tant pels esportistes del club i com els federats de tota Catalunya. Consta de sis proves puntuables que es disputen a la instal·lació esportiva de la Platja d’Adarró entre els mesos d’octubre i març, quan tindran lloc les finals.

En la inauguració, Juan Luis Ruiz va ser rebut a peu de platja pels directors tècnics del club, Sebastián Peñas i Jesús Garcia.


Des de l’entitat es va transmetre a l’alcalde les necessitats actuals de tots els clubs de la façana marítima de la ciutat, com és dotar els esports de platja i mar d’uns equipaments esportius adients per millorar el servei per a tots els esportistes i poder arrancar nous projectes sobretot amb la intenció de potenciar l’esport base.

Ruiz va mostrar el seu compromís en treballar per poder fer realitat aquestes millores i apostar de manera clara pels esports relacionats amb el mar i la platja.

Seguidament, se li va fer entrega de la samarreta oficial de la temporada davant dels més de 100 esportistes que van participar en la prova.

L’acte inaugural va donar pas a la primera jornada de la Lliga Prysmian BVG. Van guanyar Lucia Redondo i la Lilith Kiemer en la categoria femenina; Conrad Rovira i Daniel Vázquez en la categoria masculina i, finalment, després d’una disputadíssima final, Nil Guadalajara i el Jant Mont en la categoria Unisex.


L’acte inaugural es va acabar amb una gran foto de família // CLUB ESPORTIU BEACH VOLLEY GARRAF

PUBLICITAT

Més a Vòlei Platja