Segueix-nos

ELECCIONS FEDERACIÓ CATALANA FUTBOL

Juanjo Isern fa campanya amb presidents i clubs del Garraf i del Penedès

Advoca per no fer distincions de drets entre el futbol i el futbol sala

Juanjo Isern, durant la jornada d'ahir // CANDIDATURA JUANJO ISERN

Juanjo Isern, candidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, va fer campanya ahir tot reunint-se amb presidents i clubs de futbol i de futbol sala del Garraf i el Penedès.

Isern va reivindicar que la Federació “no faci distincions de drets entre clubs, categories i modalitats de futbol. És tan important un gran club de capital com el més modest del futsal”, va remarcar.

El candidat, acompanyat de Joan Manuel Carreras, expresident del Comitè de Futbol Sala de la Federació Catalana, i de l’exfutbolista professional Antoni Pinilla, va plantejar una proposta que equipara el futbol i el futbol sala en drets i deures.

En el cas del futbol sala van subratllar com a mesura immediata la necessitat d’establir un gran acord amb les administracions públiques per cobrir pistes encara descobertes. 

Carreras, en l’acte central a Vilafranca del Penedès, va advertir també que “cal acostar els clubs de futsal a les delegacions perquè al cap i a la fi la Federació no pot donar l’esquena a les necessitats que tinguin”. 

La proposta de la candidatura, també defensada per altres grans noms del futbol sala que s’han integrat en l’equip de Juanjo Isern com Txus Lahoz, Andreu Plaza o Nacho Romero, planteja la creació d’un subdelegat territorial de futbol sala o la celebració d’una assemblea anual específica. 

Pinilla, exjugador del FC Barcelona i exdirector general del Nàstic, va defensar que la nova etapa de la Federació ha d’aportar solucions també en el pla de competició. “El decidiran els clubs, no nosaltres. Es necessita gent experta en futbol al capdavant de la Federació i nosaltres la tenim per a retornar així el protagonisme als clubs”, va manifestar.

PUBLICITAT

Més a ELECCIONS FEDERACIÓ CATALANA FUTBOL