Search
Close this search box.

“M’hauria agradat fer la pretemporada per intentar guanyar-me el lloc”

La Penya Jove prescindeix de Kodro, tot un històric del club

Kodro no continuarà a la Penya Jove // G.M.CH.

David Plaza, Kodro, no continuarà la temporada que ve a la Penya Jove. Des del club li han comunicat que no compten amb ell. Ahir el jugador va anunciar la notícia a través del seu perfil d’Instagram.

“Primer m’ho va dir el president i després els entrenadors. Volien oferir-me un rol diferent, però no les tenen totes pel meu caràcter. Creuen que físicament no estic per jugar a Segona Catalana i volen agafar gent més jove per a la meva posició”, explica l’històric migcampista roquetenc.

Segons Kodro, “jo em veig bé. Potser des de fora es percep una altra cosa, però jo em veig bé. M’hauria agradat fer la pretemporada per intentar guanyar-me el lloc”.


El migcampista, que farà 40 anys el mes d’octubre, vol continuar jugant en el futbol territorial amateur. Li hauria agradat sortir d’una altra manera del club de la seva vida.

Kodro va entrar a la Penya Jove amb set anys i va arribar fins al Juvenil. A banda del conjunt roquetenc, també ha jugat a l’Olivella, al Cubelles, a l’Espirall, a la Unió Esportiva Roquetes, al Vilanova B, a la Fundació, a la Barceloneta i al Sant Pere Molanta.

Ara feia cinc anys seguits que militava a la Penya Jove i ha estat partícip els dos darrers ascensos del club, a Tercera Catalana (temporada 2017/2018) i a Segona Catalana (2021/2022).

Comparteix la notícia