Search
Close this search box.
,

La 22a Cursa Popular de Canyelles recapta 270 quilos de menjar

Es destinaran al Banc dels Aliments local

La sortida de la Cursa Popular // AJUNTAMENT DE CANYELLES

La 22a Cursa Popular i Solidària de Canyelles, celebrada dissabte, va servir per recaptar un total de 270 quilos de menjar, que es destinaran al Banc dels Aliments local.

La competició va tornar després que l’any passat s’hagués d’ajornar a causa de la pandèmia.

Va ser una gran jornada d’esport i solidaritat en un ambient festiu i familiar. Les inscripcions eren gratuïtes. Només calia lliurar un quilo de menjar o beguda que des de l’Àrea de Benestar Social es faran arribar a les famílies vulnerables del municipi.

Es van córrer dues curses infantils, amb una cinquantena de nenes i nens, i la Cursa Popular pròpiament dita, que va comptar amb 100 participants.


En dones va guanyar la vilanovina Mercè Guerra, seguida de Bàrbara Anento (Castelldefels) i de Georgina Martínez, també de Vilanova. En homes es va imposar Naofel Erraqui, de Calafell. Segon va quedar Abdelhadi Amzil (Vilanova) i Joan Sella (Sitges).

Daniel Almonacid i Ana Rosalia Valle van ser els primers locals.

Al final de la cursa, el regidor d’Esports, Paco Ruiz; la regidora d’Igualtat, Carme Pilar Jelonch, i el regidor de l’àrea de Patrimoni, Joan Gonzàlez van fer l’entrega dels trofeus.

La cursa es va fer seguint tots els protocols i mesures de seguretat anti Covid-19.

[su_box title=”Prop de 500 euros per a l’Economat de Vilanova gràcies a la Milla Catalana” style=”soft” box_color=”#516e6d”]La recaptació de la Milla Catalana de Vilanova, celebrada diumenge, va ser de prop de 500 euros, segons ha fet públic l’organització a través d’un comunicat. Aquests diners es destinaran a l’Economat de la capital del Garraf. La prova va estrenar recorregut, amb la sortida a la plaça 1 d’octubre. El CE Deporunners, en col·laboració amb l’Ajuntament va fer les tasques organitzatives. Des de la Milla Catalana agraeixen el suport d’espònsors, comerços i voluntaris que van col·laborar amb la prova.[/su_box]

Comparteix la notícia