Segueix-nos

Atletisme

La 22a Cursa Popular Solidària de Canyelles, anul·lada per la Covid-19

Els organitzadors esperen recuperar la prova l’any que ve

La Cursa Popular Solidària de Canyelles 2020, anul·lada // AJUNTAMENT CANYELLES

La 22a edició de la Cursa Popular Solidària de Canyelles ha quedat cancel·lada. Estava prevista per aquest dissabte, 12 de setembre, en el marc de la Festa Major Petita de Sant Nicolau, però el Club Atletisme Canyelles i l’Ajuntament han decidit anul·lar l’edició d’aquest any com a mesura de prevenció i seguretat davant la pandèmia.

La cursa popular solidària és una de les convocatòries esportives de referència al municipi i aplega en cada edició una nombrosa participació. Això no obstant, la situació actual i les indicacions de les autoritats sanitàries no permeten organitzar aquest esdeveniment amb totals garanties arran de la crisi del coronavirus.

De fet, totes les curses i esdeveniments esportius del calendari més proper s’han ajornat o suspès, davant la prohibició de les autoritats sanitàries d’autoritzar esdeveniments que suposin gran concentració de persones. La Cursa Popular Solidària de Canyelles no ha estat una excepció.

El Club Atletisme Canyelles i l’Ajuntament lamenten l’ajornament d’un esdeveniment esportiu que aplega centenars de corredors i corredores d’arreu del territori. L’entitat i el Consistori s’emplacen a treballar per a l’edició 2021.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Atletisme